Babyvest

Babyvest

december 6, 2017 0 Af frufrilda

/Indeholder reklamelinks markeret med*/

Jeg har mange ting på pindene i øjeblikket, så det er ikke så tit, at der faktisk bliver noget færdigt. Derfor er babytøj så skønt at strikke – for du bliver hurtig færdig og denne babyvest ingen undtagelse.

babyvest

Jeg har brugt Drops Alpaca* – det er forholdsvist billigt garn, fin kvalitet og dejlig blødt til baby. Jeg har f.eks. også strikket den her i samme garn.

Opskriften kan I finde hos Mormor, der har udgivet strikkebogen Mormors babyklassikere. Der er rigtig mange fine klassiske strikkeopskrifter i str 0 – 2 år. F.eks. er jeg lige nu ved at strikke en cardigan til remouladen med smock mønster. Så er du til fint strikket babytøj, er den bog et godt bud. Jeg købte den, da jeg var på barsel og har bl.a. strikket dette kit fra bogen også:

babyvest

Det kan du læse om her.

Ha´ en skøn dag:)

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.