NO. 00 DANMARK

NO. 00 DANMARK

december 8, 2017 2 Af frufrilda

Mit seneste syprojekt er en NO. 00 DANMARK fra HOW TO DO FASHION.

Jeg knuselsker simpelthen de mønstre Nanna laver! Det som er så lækkert, for en autodidakt amatørsyerske som mig er, at Nanna har lavet syvejledninger til alle sine mønstre. Dem finder du på hjemmesiden.  Mønsteret jeg her har leget med er et gratis PDF mønster, som du finder lige her. Med det gratis mønster kommer der mails de efterfølgende dage med bud på, hvordan du kan kombinere blusen med forskellige dele af Nannas andre mønstre. Så har du et eller to mønstre liggende fra HOW TO DO FASHION, kan du pludselig lave mange forskellige stykker virkelig smukt tøj.

NO. 00 DANMARK er let tilgængeligt at sy. Alle kan være med her – om ikke andet er der hjælp at hente i Nannas syvejledninger. Man skal selvfølgelig lige samle mønsteret først, men med lidt tålmodighed, præcision og tape er det ret nemt at se sig ud af.

Mit bud på NO. 00 DANMARK

Egentlig var det en prøvemodel – men den sad simpelthen i første forsøg! Jeg har aldrig før oplevet, at et mønster passer i første hug. Jeg plejer altid at skulle rette til, men her var jeg altså super heldig. De næste projekter jeg skal igang med, er flere bluser og en kombination af NO. 5 ÅRHUS og NO. 00 DANMARK.

Af andre mønstre fra HOW TO DO FASHION har jeg syet denne og denne.

Rigtig god weekend!

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.