Kreative mål og projekter 2018

Kreative mål og projekter 2018

januar 5, 2018 2 Af frufrilda

Jeg har egentlig lidt svært ved at planlægge mine kreative mål og projekter i 2018. Om mindre end én måned er jeg i fuld gang med hverdagen igen og jeg aner ikke, hvor meget tid jeg får til det kreative. Men hvis jeg ikke skal blive helt skør af, at læse hele tiden, er det godt for mig at afsætte tid til kreativitet.

Syning

Som jeg nævnte her, vil jeg gerne lave endnu mere tøj i vintagestil. Jeg er allerede i fuld gang og har mange projekter på tegnebrættet. Derfor har jeg besluttet at jeg skal lave ét stykke tøj (gerne flere, men det er vist ikke realistisk) om måneden i vintagestil. Jeg håber, at jeg kan opfylde mit mål, og jeg tror det bliver helt vildt fedt! Derfor vil du opleve, at jeg sidst på måneden, vil vise dig, hvad jeg har lavet.

Jeg er allerede gået igang med januar måneds projekt, som bliver en kjole i dette fine, fine stof fra Fabricminds. Det er en fastvævet og tungtfaldende viscoseblanding.

projekter i 2018

Fabricminds har i øvrigt virkelig meget smukt, smukt stof! Jeg kæmper noget med kjolen, men jeg håber, at få et nogenlunde resultat ud af det. Problemet er, at hvis ikke resultatet er godt nok, gider jeg ikke gå med det. Så det skal faktisk være tæt på perfekt.

Jeg vil bl.a. gerne sy flere nederdele og kjoler. Og måske også købe flere gamle originale mønstre. Jeg har nemlig en del stofrester, jeg gerne vil have bugt med.

Strik

Lige nu er jeg igang med en cardigan med smockmønster til remouladen og vil også lave et par vanter i samme mønster. Derudover bliver en del af året brugt på teststrik for Knit by TrineP og når det er færdigt, vil jeg gerne strikke nogle opskrifter fra olines mor. Hun har lavet nogle gratis opskrifter – bl.a. en bluse og et hårbånd, som jeg simpelthen bliver nødt til at lave!

Derudover vil jeg kaste mig ud i vintagestrik. Om det også bliver originale opskrifter eller jeg simpelthen kaster mig ud i at lave mine egne, det ved jeg ikke endnu. Men jeg har meget energi på at lave opskrifter selv. Det kommer helt an på, hvor meget familie og studie kommer til at tage.

OG…. Jer der har fulgt med på min instagram story, ved at jeg har vundet månedens konkurrence hos HOW TO DO FASHION. Man er med i konkurrencen om et gratis PDF mønster, hvis man syr nogle af hendes mønstre, lægger det på instagram og tagger med #howtodofashion. Jeg glæder mig til at modtage mønsteret, så jeg har endnu flere at vælge imellem! Jeg vandt med denne bluse:

projekter i 2018

Det var lidt om mine projekter i 2018. Jeg håber det er realistisk!

Rigtig god weekend;)

  Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.