Få styr på kalenderen

Få styr på kalenderen

maj 3, 2018 0 Af frufrilda

Jeg har i lang tid haft styr på mine aftaler i en app på telefonen. I mange år var jeg ellers meget glad for min kalender i papirform, men det har fungeret godt at bruge den elektroniske udgave. Især fordi både min mand og jeg bruger den, så vi har nogenlunde styr på, hvad den anden skal og hvem der skal hente og bringe i vuggestuen.

Tilbage til papirudgaven

Men nu savner jeg altså min papirkalender. Jeg synes der er noget særligt over at skrive ting ned i hånden. Det er lidt ligesom på mit studie – jeg kan godt lide at printe artiklerne ud og skrive noter til i hånden, fremfor at læse dem på computeren.

Jeg ledte derfor efter den helt rigtige form for kalender og tilfældigt faldt jeg over My Favorite Planner. Det er nemlig ikke bare en kalender, det er et redskab der fordrer til andet end bare at holde styr på aftaler. Kalenderen lægger nemlig op til refleksion – daglig såvel som ugentlig og månedlig. Du kan bruge den i 2018/19 og den er uden datoer. Dvs. at du kan starte på lige den dag, du har lyst til. Det er smart.

kalenderen

En fin lyserød udgave

Jeg tror det er godt at bruge et par minutter hver dag på at få styr på dagen, på tankerne og på ens visioner. Du kan koble det hele sammen i en højere enhed og gør du dig umage, kan du få en sammenhæng i dit liv, dine gøremål og overordnede mål. Det kan måske lyde sådan lidt handleplans – agtig (Jer der arbejder i sundhedssektoren, får måske associationer), men det er meget mere personligt og nærmest dagbogsagtigt.

kalenderen

Et eksempel på en ugentlig refleksion

Jeg får den ikke brugt hver dag. Men nogle dage gør jeg og jeg synes den er god til at få skabt et overblik. Jeg er nemlig et menneske med mange bolde i luften, så det er godt for mig at fokusere på, hvad der egentlig er vigtigt. Jeg bruger stadig min telefon til aftaler og kalenderen er et supplement af mere personlig karakter.

Du kan købe kalenderen lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.