OH SO SOFT

OH SO SOFT

maj 13, 2018 0 Af frufrilda

ENDELIG er det tid til at vise Jer mit sidste nye projekt. Denne OH SO SOFT sweater har været færdig længe, men jeg har ikke vist den før nu, fordi den blev givet i fødselsdagsgave igår.

Sweateren er fra Garnhimlen og er købt som strikkekit. Designeren er ByAmstrup og jeg tror faktisk aldrig, jeg har strikket så blødt et stykke tøj. Garnet er en alpacablanding, som du kan se her.

Sweateren bliver strikket på pind 8, så det går overordentlig hurtigt og er du nybegynder og gerne vil prøve at strikke mønster, så er denne trøje lige noget for dig. Den var virkelig nem og hurtig at strikke!

SOFT

Det bliver ellers ikke til alt for meget strik for tiden. Der er andre ting der kommer foran i køen, som f.eks. familie og læsning. Jeg glæder mig til at få sommerferie, så jeg kan komme igang med pindene igen. Jeg har så mange idéer og ting jeg gerne vil lave! Men allerførst skal jeg lægge sidste hånd på min 50’er trøje, som jeg selv har lavet opskriften til. Og den er lige straks færdig!

Ellers vil jeg lade billederne tale for sig selv ønske Jer en god søndag.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.