Studerende og mor

Studerende og mor

juni 13, 2018 0 Af frufrilda

Jeg har nu været fraværende her på bloggen i godt en måned. Jeg har nemlig virkelig meget at se til som studerende og det gælder om at prioritere. I denne omgang, har jeg valgt at prioritere livet som mor og min eksamenslæsning. Og det er faktisk en ret fin kombi.

Hvordan er det at være studerende og mor?

Det jo ved at være enden på mit første semester som mor. Det er virkelig skønt at være studerende. Det er helt vildt fleksibelt ift. at være mor og giver muligheder for at aflevere sent og hente tidligt i vuggestuen. Vi har den aller bedste vuggestue til præcis vores lille datter og vi afleverer hende i trygge hænder hver dag. Jeg læser om dagen og om aftenen. Og jeg kan godt love dig for, at det der med at være blevet mor, gør én mega effektiv. Shit, jeg når mange ting på relativt kort tid. Det er faktisk lige før, at jeg har flere jern i ilden end før jeg fik børn. Jeg er ét af de mennesker, der får energi af at være igang. Og jeg skal helst være igang med flere ting på én gang. Sådan fungerer jeg bedst. Jeg kan også godt lide at slappe af og det synes jeg egentlig også, at der er fint med plads til.

Som alle andre studerende går jeg til eksaminer i øjeblikket. 3 skriftlige eksamener skal fikses og jeg nyder det faktisk. Hvis det ikke lige var fordi at jeg selv og min datter er syge, så var det faktisk ret optimalt for mig. Jeg kan godt lide at skrive opgaver. Heldigvis har jeg en meget sød mand, der passer den lille, mens jeg sidder i soveværelset og skriver. Jeg skriver hurtigt. Virkelig hurtigt. For jeg ved aldrig hvornår jeg bliver for træt og må holde en pause eller hvornår jeg lige skal være lidt på ift. min datter. Det går over stok og sten og om aftenen er jeg klar til at gå i seng kl 20. Og lige om lidt er det ferie og TINDERBOX og det bliver helt vidunderligt!

Og så glæder jeg mig selvfølgelig til en absurd lang sommerferie, hvor jeg holder den lille hjemme i 6 uger. Jeg glæder mig virkelig meget til at slappe af og jeg har – selvfølgelig – bestilt så meget stof med retroprint, at jeg ikke ved, om jeg overhovedet kan nå at sy i det! For ikke at tale om alt det garn, jeg gerne vil strikke noget af. Jeg glæder mig så meget. Og så har jeg fundet en rigtig fin retrobiks på nettet. Og faktisk tror jeg, at jeg laver et helt andet indlæg om alle mine retrofund i denne måned. For jeg har købt den ene efter den anden gave til mig selv, fordi jeg læser til eksamen. Mere om det senere.

NU vil jeg PDF´e min eksamensopgave i sundhedsøkonomi og vinge den af.

Følg mig gerne på InstagramFacebook eller Bloglovin.