5 positive ting ved at læse til eksamen

5 positive ting ved at læse til eksamen

juni 27, 2018 1 Af frufrilda

Jeg har nu i ugevis læst og skrevet, læst og understreget, læst og holdt pause og læst og læst til eksamen. Og nu er det faktisk sådan, at min allersidste eksamensopgave ligger i min dropbox og venter på at blive PDF´et. Og så er det sommerferie. Eksamensræset er ikke kun lutter lagkage, men alligevel har jeg samlet 5 positive ting ved at læse til eksamen.

5 positive ting ved at læse til eksamen

  1. Du sidder hjemme. Det betyder, at der er gratis kaffe med fløde ved hånden og du kan spise alle de hurtige rugbrødsmadder med leverpostej du orker. Husk agurken ovenpå.
  2. Du kan tage 5 minutters strikkepause, når det passer ind.
  3. Du kan aflevere og hente dit barn, når det passer ind. Og du kan skrive videre, når der er puttet. (Who am I kidding. Der er du selvfølgelig pisse træt og kan ikke overskue et eneste bogstav mere.)
  4. Du afleverer på et tidspunkt. Du skal nok blive færdig med opgaven uanset hvor uoverskueligt, det end må virke. Jeg taler af erfaring.
  5. Du kan glæde dig over, at TINDERBOX er lige om hjørnet og før end du aner det, render du rundt med en gin og tonic og spiller smart i en fart.

Alt godt kommer til den der venter. For om lidt afleverer jeg den sidste ud af 3 opgaver, går ud og fjerner lidt ukrudt i min forsømte kokkenhave, henter mit barn tidligt og tager til TINDERBOX imorgen.

Alt er godt.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.