Retro jeg har købt i juni

Retro jeg har købt i juni

juli 1, 2018 0 Af frufrilda

Jeg har købt rigtig mange retrolækkerier i juni måned, fordi jeg synes, at jeg har fortjent ualmindelig meget selvforkælelse. Og det er der flere grunde til:

  • Jeg har svedt over eksamensopgaver.
  • Jeg har ikke rørt min symaskine i flere måneder.
  • Jeg er stadig oppe om natten.
  • Jeg har ammet i snart 15 måneder.
  • Bare fordi.

Retro indkøb

Allerførst har jeg købt en virkelig lækker taske hos Vintage in my heart, som er en af mine absolutte yndlings webbutikker. De har så mange fine ting. Egentlig plejer jeg for det meste at købe stof hos dem. De har nemlig altid stof med retroprint i god kvalitet. Denne gang blev det til denne fine taske med det fineste retroprint. Jeg er allerede helt vildt glad for den!

retroTasken er stor nok til at rumme min computer, dankortet og lidt læbestift.

Apropos stof. Ja, jeg kan ikke styre det og har købt intet mindre et 3 forskellige slags. Jeg håber, at min sommerferie kommer til at indeholde sytid.

Denne jersey har jeg også købt hos Vintage in my heart:

Derudover kom jeg forbi Krestoffer og kunne ikke stå for disse to viscoejersey:

retroretro

Jeg glæder mig til at finde på mønstre – jeg tænker noget med kjoler med swing i. Noget med en hel sol.

Derudover har jeg fundet den fineste webbutik med alle mulige vintage lækkerier, så som kjoler, bikinier og alt andet godt. Den hedder Top Vintage og jeg er fuldstændig vild med den. Jeg manglede en bikini og har købt én i 50´er stil. Den sidder helt perfekt.

retroJeg behøver egentlig heller ikke flere gaver nu. Nu har jeg gjort, hvad jeg kunne, for at fylde op i mit retrolager.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.