Vis mig dine bedste DIY’s

Vis mig dine bedste DIY’s

juli 11, 2018 2 Af frufrilda

Jeg har et stykke tid arbejdet på at samle de aller bedste DIY’s fra de sejeste bloggere jeg følger. Det har udviklet sig til et helt nyt koncept her på FruFrilda: Vis mig dine bedste DIY’s. 

Vis mig dine bedste DIY’s

Hver onsdag vil jeg præsentere dig for en ny blogger, der bl.a. laver DIY’s på sin blog. Det betyder at jeg samler de bedste tips og DIY’s til dig og giver dig forslag til, hvem du kan følge, hvis du godt kan lide at lave tingene selv. Jeg er mega spændt på projektet og der er simpelthen så mange søde bloggere, der har sagt ja til at være med. Jeg glæder mig helt vildt og håber du vil tage godt imod alle de skønne DIY – bloggere.

Hvad er en DIY?

DIY betyder do it yourself  – altså på dansk gør-det-selv. En DIY er typisk en vejledning der viser dig med ord og billeder, hvordan du laver et eller andet bestemt. Det kan være en madopskrift, syvejledning, tip til boligindretning eller andre kreative opskrifter. Fælles for dem alle er, at du kan lide at sætte dit eget præg og at bruge dine hænder. Og jeg elsker det. Jeg sluger DIY’s råt. Og hvis du gør det samme, kan du godt glæde dig til et ugentligt indlæg hver onsdag de næste mange uger.

FruFrildas bedste DIY’s

Jeg starter hos mig selv og vil nu vise dig de 3 bedste DIY’s, jeg har lavet gennem tiden.

Syvejledning til ammekjole

Vi starter med den mest populære, nemlig min syvejledning til ammekjole. Det er ultimativt det mest læste indlæg på FruFrilda, hvilket jo må betyde, at der var andre som mig, der manglede inspiration til, hvordan i alverden man syede en ammekjole. Jeg kunne ikke finde nogle mønstre, så derfor lavede jeg selv et. Jeg har syet mange ammekjoler – se mere her.

Vis mig dine bedste DIY's

En af mine mange hjemmesyede ammekjoler

Opskrift på hæklede vatrondeller

Jeg hækler ikke så tit. Så én af DIY’s jeg er mest stolt af, er faktisk min opskrift på hæklede vatrondeller. Dét indlæg er også meget besøgt. Og så er de både miljøvenlige og pæne.

Vis mig dine bedste DIY's

Hæklede vatrondeller

Ærme med ombuk

Én af de første DIY’s jeg lavede var på et ærme med ombuk. Jeg havde nemlig svært ved at finde en vejledning jeg fattede, så derfor sjussede jeg mig frem til min egen. Det var jeg mega stolt af! Og faktisk nu hvor jeg ser det igen, får jeg lyst til at sy flere ærmer med ombuk.

Nu har jeg åbnet ballet. De næste mange onsdage præsenterer jeg dig for en ny blogger og nye DIY’s.

Vil du være med?

Har du en blog, laver du også brugbare og skønne DIY’s og vil du også gerne være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com

Jeg håber du tager godt imod mit nye koncept. God fornøjelse!

Psst… Du har nu mulighed for at skrive dig op til mit nyhedsbrev, som jeg sender ud ca. én gang om måneden. Det kan du gøre lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.