Vis mig dine bedste DIY’s: Sættekassen

Vis mig dine bedste DIY’s: Sættekassen

juli 18, 2018 2 Af frufrilda
Velkommen til Vis mig dine bedste DIY’s med Carina fra Sættekassen. Carina er ligesom jeg, glad for at være kreativ og gør sig ud i bl.a. at strikke, hækle og andre spændende kreative projekter. Sættekassen er én af de blogs jeg følger og udover det kreative hjørne, skriver hun også indlæg om mor-livet. Carina er faktisk højgravid og kan føde, hvornår det skal være!

Vis mig dine bedste DIY’s

Gik du glip af introduktionen til denne interviewrække, kan du læse med her. Ellers vil jeg lade Carina få ordet.

Hvad hedder din blog?

Min blog hedder Sættekassen.

 

Hvad blogger du om?

Jeg blogger om alt muligt – som der står i min header:  “Om typografi, hækleri, strikkeri, kreativitet, interiør, pædagogik, oplevelser – og så VILLY”
Inden ret længe, kan jeg tilføje en lillebror også!
Jeg kan godt lide at skrive om kreative aktiviteter med børn, samt om det limbo man kan være i, når man både er mor og pædagog på samme tid.
Jeg kloger mig en del for tiden på baby-fronten, om amning, vikler, indretning af pusleplads, pakning af hospitalstasken og alt sådan noget, men det er jo det der fylder pt., når man sådan går og ruger på barnet.
Og så prøver jeg at udarbejde fine opskrifter på nemme og hæklede ting, hvor alle kan være med – man skal ikke kunne alt mulig avanceret, for at være med hos mig og jeg henviser tit til videoer, der viser teknikker.
Vis mig dine bedste DIY´s!
1. Hvis du gerne vil lave hjemmelavede gaver til børnene, kan et hæklet kamera måske være en idé. Det er i hvert fald super fint!
diy's

Hæklet kamera

2. Hvis man er lidt kreativ i kanten og gerne vil sy lidt tøj til sin baby, så tjek Carinas DIY ud på bløde og lækre babybukser.
diy's
3. En fin suttesnor, med søde detaljer, kan også være en gaveidé til de nybagte forældre. Man finder nemlig hurtigt ud af, at en suttesnor kan være vældig praktisk!
DIY's

Suttesnor

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?
Jeg håber at mine læsere bliver klogere på det, de gerne vil læse om. Jeg arbejder meget med at finde de rigtige fokusord, så læseren som oftest havner på bloggen, fordi de har søgt på noget jeg specifikt har skrevet om. Jeg kan godt lide at formulere mig (selvom jeg ikke kan finde ud af at sætte kommaer…..), og jeg oplever at nogle af de indlæg, hvor jeg virkelig har givet den en skalle med hensyn til fokusord, opsætning og kategorisering, også er dem som folk søger frem, stiller spørgsmål til og responderer positivt på.

 

Har du nogle DIY´s i støbeskeen, som vi kan glæde os til?
Uha. Jeg gad godt at sige ja. Men jeg har lige en baby på vej, så inden længe står bloggen nok lidt baby-stille…

 

Hvor kan vi følge dig?
I kan følge med på @saettekassen på Instagram eller på Facebook.

 

Tag et smut forbi Sættekassen og se alle de andre kreative projekter og DIY´s Carina har lavet. I næste uge møder du en ny blogger, der viser sine allerbedste DIY’s og jeg kan godt love dig for, at du kan glæde dig!
Har du en blog med fine og brugbare DIY’s? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.
Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.