Vis mig dine bedste DIY’s: Frejjack

Vis mig dine bedste DIY’s: Frejjack

juli 25, 2018 3 Af frufrilda
Det er onsdag – det betyder, at du idag skal møde endnu en blogger i min onsdagsserie Vis mig dine bedste DIY’s. Idag skal du hilse på Freja. Hun er en af mine med-influencers her på Fyn og udover, at hun skriver godt og laver fine DIY’s, så er hun også et virkelig sødt og behageligt menneske. Jeg har glædet mig rigtig meget til at præsentere dig for Freja og hendes aller bedste DIY’s!
Gik du glip af de to foregående onsdagsDIY’s? Så se med her og her.

 

Hvad hedder din blog?
Min blog hedder Frejjack. 

 

Hvad blogger du om?
Jeg har en livsstilsblog, hvor jeg forsøger at inspirere andre kvinder. Jeg skriver inden for 5 emner; oplevelser, DIY (guides og opskrifter), inspiration, bøger og personlige indlæg. Det er nogle ret brede emner og for det meste deler jeg det, som jeg har på hjerte, eller det som inspirerer mig på det givne tidspunkt.

 

Vis mig dine bedste DIY´s! 
Jeg er ret glad for at hækle, så derfor er en del af mine DIY projekter hækleprojekter. Jeg er især ret glad for det hæklede net, jeg har lavet. Det er blevet ret cool, dog er det blevet en anelse for lille, så der er ikke så meget plads i det. Derudover elsker jeg at sy og eksperimentere med forskellige slags interiør DIY. Jeg har fornylig syet nye puder til vores sofa. Det er utroligt, hvad sådan et sæt nye pudebetræk kan gøre ved udtrykket i ens indretning.
DIY på pyntepuder finder du her.
DIY

Pyntepuder

DIY på hæklet net finder du her.

 

DIY på hælket pandebånd finder du her.

 

Hvad får dine læsere ud af, at besøge din blog?
Jeg håber at mine læsere bliver inspireret til selv at lave nogle af mine DIY’s og at de prøver mine opskrifter af, bliver inspireret til at spise på en lækker restaurant eller læse en god bog.

 

Har du nogle DIY´s i støbeskeen, som vi kan glæde os til? 
Jeg har altid mange ting i støbeskeen. Jeg vil rigtig gerne hækle et tæppe, som passer til vores nye sofapuder, men jeg har ikke fundet det rigtige mønster endnu. Det bliver nok et lidt større projekt, som kommer til at tage noget tid at gøre færdigt. Men jeg når nok at få en eller anden ide i mellemtiden, som jeg simpelthen er nødt til at prøve af. Det sker ret tit.

 

Hvor kan vi følge dig?
Man kan følge med på min Instagram, min facebookside og på min blog Frejjack.
***
Tusind tak til Freja for at dele sine bedste DIY’s med os. I næste uge er der endnu en dygtig DIY blogger, der lader sig interviewe – og I kan godt glæde Jer!
Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.
Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.