Vis mig dine bedste DIY’s: Come What May

Vis mig dine bedste DIY’s: Come What May

august 1, 2018 0 Af frufrilda

Det er endnu engang blevet tid til en omgang DIY’s fra én af de fineste bloggere i feltet. Idag skal du møde Rikke, der skriver på bloggen Come What May.  Jeg kan rigtig godt lide at følge med hos Rikke, fordi hun udover DIY’ s også skriver om bæredygtig hverdag. Det er også noget, jeg selv har berørt, og det er altid skønt at blive inspireret på ens interessefelt.

Vis mig dine bedste DIY´s 

Hvad hedder din blog?

Min blog hedder noget så “simpelt” som Comewhatmay.dk. Navnet kom af, at sætningen “come what may” har fulgt mig gennem mit liv og er blevet et “synonym” for, hvordan jeg gerne vil leve 🙂 Første gang jeg stødte på sætningen var for 7 år siden i filmen Moulin Rouge. Og siden har det bare hængt ved 😉

Hvad blogger du om?
Jeg startede bloggen, fordi jeg gene ville dele både de gode og dårlige sider af det at blive forælder.
Men ret hurtigt ændrede bloggen sig til en næsten ren DIY blog, da det pludselig blev en stor del af min hverdag.
I dag blogger jeg stadig om DIY projekter, men også om, hvordan man kan få en mere sund og bæredygtig hverdag. Dette selvfølgelig med baggrund i vores egne erfaringer med, at gå mod en mere simpel livsstil.

 

Vis mig dine bedste DIY’s!

Mine DIY’s spænder over flere forskellige kategorier. Og mine bedste DIY’s ligger i 3 kategorier: syprojekter, bæredygtig livsstil og plejeprodukter.

Mit indlæg DIY – babynest er det indlæg på bloggen, der får den allerstørste opmærksomhed. Jeg bliver hver dag glad for at se, at der stadig er læsere, der hopper ind på den. Og så er det bare dejligt at se, at så mange er interesserede i at sy deres egne ting 🙂

En DIY som lægger mere op til at få en mere bæredygtig hverdag, går under den “korte” titel: DIY – Naturlig indpakning af madvarer, lavet af bomuldsstof og bivoks. Det er et indlæg jeg faktisk er ret stolt af, og som indeholder et produkt, som vi i dag ofte bruger i vores hverdag. Det er også et indlæg, der er blevet udgivet i forkortet version i magasinet “Sustain Yearly – Andet år”.

come

DIY – Naturlig indpakning af madvarer, lavet af bomuldsstof og bivoks

Det sidste indlæg jeg gerne vil nævne er en hjemmelavet creme:  DIY – cremebar. Det er faktisk mit allerførste DIY indlæg, efter jeg startede bloggen. Det er et produkt, der kom til verden, efter jeg havde smidt alle mine købe cremer ud, for at få flere rene produkter ind i min hverdag. Cremebaren er også et af de produkter, som jeg stadig i dag laver ved behov og bruger i min hverdag. Det er et godt og rent alternativ til købe cremer. Og så består det kun af 3 naturlige ingredienser.

come

Cremebar

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?
De får en palette af mange forskelligartede DIY projekter. Men samtidig håber jeg også, at jeg kan være med til at inspirere til at leve mere simpelt og bæredygtigt.
Mange af mine indlæg er også optået ved, at jeg enten havde et behov, som jeg selv kunne løse (hvilket er baggrunden for de 3 tidligere nævnte DIY’s) eller, at jeg havde materialer liggende, som i stedet for at blive smidt ud, kunne få nyt liv – ved jeg så også kunne undgå at købe nyt.

 

Har du nogle DIY’s i støbeskeen, som vi kan glæde os til?

Jeg går og pønser lidt på at lave mine egne rengøringsprodukter- igen for at minimere kemikalier i veres hjem – så mon ikke det finder vej til bloggen 😉

Hvor kan vi følge dig?

I kan følge mig på instagram @comewhatmay.dk. På facebook har jeg gruppen Comewhatmaydk. Og så er jeg også på Pinterest.

***

Tusind tak til Rikke, fordi hun vil være med til at vise dine bedste DIY’s til mine læsere. Husk, at du hver onsdag bliver præsenteret for en ny DIY blogger. Har du lyst til at være med og har du en blog med fine og brugbare DIY’s? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og så kan i øvrigt skrive dig op til mit nyhedsbrev liger her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.