Investér i din tid

Investér i din tid

august 18, 2018 2 Af frufrilda

Indlægget er sponsoreret af Happy Helper

En af mine garvede netværkskvinder, sagde engang, at det allerbedste råd hun kunne give var at få noget rengøringshjælp. For selvom kvinder får børn, forventes det ofte stadig, at de passer både karriere og store dele af de huslige pligter. Sådan er det for nogen – ikke for alle, men for nogen.

Herhjemme deler vi tingene lige op. Vi deles om alt inden – og udendørs. Der er bare lige det ved det, at jeg hader at gøre rent. Det er både kedeligt og spild af tid, jeg kunne have brugt på andre mere vigtige ting. Så jeg bruger rådet sådan, at jeg gerne vil have rengøringshjælp for at kunne bruge min tid på noget, jeg synes er mere vigtigt – min familie.

Investér i din tid

Herhjemme har vi længe talt om, at det kunne være rart med noget hjælp til rengøring. Efter vi har fået barn, er det selvsagt blevet rigtig vigtigt, hvad vi vælger at bruge vores tid på. Som de fleste andre børnefamilier skal vi også have tingene til at gå op i en højere enhed. Selvom vi begge har mange jern i ilden, forsøger vi at skabe en rolig hverdag. Vi samles altid til måltiderne og også gerne til en lille eftermiddagssnack, når alle er kommet hjem om eftermiddagen. Vores datter skal ikke i vuggestue, mere end det er nødvendigt og når vi er hjemme om eftermiddagen, er det rolige aktiviteter der står på programmet. Efter en dag i vuggestue med rigtig mange indtryk, skal der helst ikke ske for meget.

Mere tid i hverdagen

Derfor har vi gjort nogle tiltag, der gør vores hverdag mere overskuelig og giver os mere tid til at være sammen. Det gør vi, fordi det skal være nemt. Planlægning er nøgleordet.

Det er mig, der står for alt i køkkenet. Derfor bliver det handlet ind på Nemlig. Det er super nemt og virkelig rart, at jeg kan ordne indkøbene hjemmefra og få det leveret til døren. Priserne matcher nogenlunde Netto og de har et fint udvalg af økologiske varer. Jeg sparer turen til Netto og jeg kan sidde i min sofa og handle ind uden at skulle ud af døren. Nogen kalder det dovent – jeg kalder det en investering i min og min families tid sammen.

Jeg handler ind én gang om ugen og laver en madplan, som jeg følger ret slavisk. På den måde sparer jeg mange penge på impulskøb og kan derfor få råd til at handle det meste økologisk.

Det næste skridt måtte derfor være rengøringshjælp. Vi har en del kvadratmeter, så derfor var det en kærkommen mulighed at prøve Happy Helper. Det kan være svært at finde en ordentlig rengøringshjælp og ofte foregår det sådan, at nogen man kender, har en god rengøringshjælp og så får man det derigennem.

tid

Min datter og jeg inden vi får hjælp til de fedtede fingre på spejlet

Happy Helper er super nemt. Jeg bookede en helper via deres app og det allerbedste er, at de enkelte helpere har fået anbefalinger fra andre. Vi endte med en rigtig sød, grundig og effektiv ung kvinde, der efterlod vores hjem pænt og rent. Hun var her i 4 timer – dvs. vi fik 4 timer til andre og mere vigtige ting end rengøring.

Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har haft rengøringshjælp. Det er virkelig rart og selvfølgelig også en luksus. Herhjemme synes vi især, at det er skønt at stå op dagen efter, gå ind i stuen og dufte til nyvaskede trægulve. Jeg er fan!

Det er ikke sikkert, at vi skal have rengøringshjælp hver uge. Men måske én gang om måneden eller hver 3. uge til at få taget tingene ordentligt i bund.

Så når jeg får rengøringshjælp, er det ikke for min karrieres skyld. Det er for min families skyld. Og dét vil jeg virkelig gerne investere i.

Momster Test

Hvis du vil læse min og andres anmeldelse af Happy Helper, kan du snart se mere på Momster Test, hvor vi nørder lidt mere med detaljerne.

Husk du husket at tilmeldt dig mit nyhedsbrev? Hvis ikke kan du gøre det lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.