Vis mig dine bedste DIY’s: Rikke Lyngholm

Vis mig dine bedste DIY’s: Rikke Lyngholm

august 22, 2018 3 Af frufrilda

Jeg har glædet mig sådan til at præsentere en rigtig sej DIY blogger for dig idag! Jeg følger hende trofast og det gode ved hende er, at hun laver de fineste ting, er bundærlig og så er hun faktisk skide sød. Kender du hende ikke allerede – så kan du godt glæde dig! Læn dig tilbage og tag godt imod Rikke Lyngholm.

Hvad hedder din blog?

Rikke Lyngholm. 

Hvad blogger du om?

Min hverdag som Mor til to drenge og et liv på landet tæt på Odense centrum. Jeg kreerer alle de hækleopskrifter tiden tillader og bevæger mig også i køkkenet fra tid til anden.
Min blog er ærlig, på både godt og ondt. Jeg deler, når det hele er noget lort og når det er alt andet end det. Når vi skaber de dejligste minder og når jeg i perioder får alt for lidt søvn og derfor bliver et træls menneske.
Det er mest af alt mit frirum, hvor jeg skriver hvad jeg tænker og håber det kan give mine læsere en aha-oplevelse, et smil på læben, et genkendende nikken eller en helt anden følelse som, giver dem lysten til at komme tilbage.

 

Vis mig dine bedste DIY’s!

En af mine absolutte favoritter er “Egon Elg”. Jeg lavede ham som min første “Crochet Along” i julen 2016 og han blev en større succes, end jeg havde forestillet mig.

rikke lyngholm

Egon Elg

Så er jeg igang med endnu en Crochet Along, der slutter den 29. juli og den elsker jeg også allerede, selvom mine læsere endnu ikke ved, hvad det bliver til 😉

Og så hæklede jeg en nusseklud til min barndomsvenindes søn, som betyder rigtig meget for mig, fordi den er lavet lige netop til hendes søn. Relationer eller historier kan give særlige følelser, når jeg hækler.

rikke lyngholm

Nusseklud

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?

Det er enormt svært, at foruddefinere hvad læsere får ud af at besøge min blog. Samme indlæg kan frembringe forskellige følelser, alt efter hvem læseren er. Mest af alt, håber jeg, at mine læsere føler, de kan bruge min ord. Hvadenten det er “jeg er ikke alene”-følelser eller en “aha” oplevelse og noget, de kan tage med sig videre.
Når det kommer til kreativiteten håber jeg selvfølgelig, at mine opskrifter bliver taget godt imod og bringer smil frem hos modtageren. Jeg syntes selv, der er noget særligt over en hæklet gave til de små, eller dét særlige mad kan gøre. Mad bringer mennesker sammen om hygge og dét elsker jeg. Hygge.

 

Har du nogle DIY’s i støbeskeen, som vi kan glæde os til?

Det dyr der kommer ud af min “Crochet Along vol 2” kan i glæde jer til. Jeg syntes selv den bliver ret fin. Selve hækle-kalenderen slutter den 29. juli og i starten af august vil den komme som almindelig hækleopskrift. (Den kan du finde her.)

rikke lyngholm

Crochet Along vol. 2

Hvor kan vi følge dig?

På min blog, på facebook og på instagram.

***

Tusind tak til Rikke Lynghom, for at dele sine bedste DIY´s med os. Jeg får helt lyst til at hækle, når jeg ser, hvor mange fine opskrifter Rikke har på sin blog.

Følg endelig med i næste onsdag, hvor du endnu engang er sikker på at blive inspireret, hvis du godt kan lide at gøre tingene selv. Vil du læse mere fra de foregående onsdage, så læs med her.

Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.