Pilespids cardigan

Pilespids cardigan

august 26, 2018 2 Af frufrilda

Det er længe side, jeg har strikket noget til min datter. Sidst strikkede jeg denne lækre cardigan i smockmønster. Jeg kan godt lide at strikke børnetøj, for det tager ikke så lang tid og så er det en god måde at få brugt mine garnrester på. Denne gang har jeg også kastet mig over en cardigan og opskriften er pilespids cardigan fra Nordic – Dansk Børnestrik skrevet af den dytige Knit by TrineP.

Pilespids cardigan

Jeg måtte i mit restegarn for at finde to matchende farver og den blå er Yaku uld fra Camarose og den gule kan jeg simpelthen ikke huske, hvor er fra. Bandarolen er taget af for længst. Men farverne matcher hinanden godt. Cardiganen er strikket i str. 2 år, selvom min datter kun er ét år i håb om, at hun så kan passe den vinteren over. Den er lidt for stor, men til gengæld skal jeg så ikke strikke en ny om et halvt år.

pilespids cardigan

pilespids cardigan

pilespids cardigan

pilespids cardigan

Det flotte og enkle mønster på bagsiden

I brug

Det er ikke det nemmeste at tage billeder af en aktiv lille lækkerbisken, men nu får I dem alligevel at se, fordi jeg synes hun ser ualmindelig sød ud!

pilespids cardiganpilespids cardigan

Opskriften på pilespids cardigan er nem at forstå og skåret ud i pap, så selv nybegyndere kan få glæde af den. Jeg er vild med det simple mønster ved skuldrene, det er feminint og detaljeret samtidig med, at det er nemt at strikke. Pilespids er for i øvrigt en hel serie hvor du kan strikke f.eks. en romper eller en tunika. Jeg går efter tunikaen næste gang.

Af andre opskrifter fra Nordic Dansk Børnestrik har jeg strikket Tidselnederdelen. Den er så sød og jeg kan slet ikke stå for det lille skørt og det fine mønster. I det hele taget er der mange brugbare opskrifter i den bog og jeg kan varmt anbefale dig at få fat i den, hvis du drømmer om mere børnestrik i dit liv.

Husk du husket at tilmeldt dig mit nyhedsbrev? Hvis ikke kan du gøre det lige her.

     Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.