Vis mig dine bedste DIY’s: Home by Bianca

august 29, 2018 2 Af frufrilda

Idag skal du præsenteres for endnu en sej DIY blogger! Ikke nok med at hun laver fine DIY’s, så laver hun lækker mad, kommer med masser af inspiration og tager skønne billeder. Og hvis du ikke i forvejen kender hende, så er det altså på tide! Hun er simpelthen for vild og laver de flotteste og mest kreative DIY’s! Tag godt imod Bianca og bliv inspireret udi gør-det-selv universet.

Hvad hedder din blog?

Home by Bianca.

Hvad blogger du om?

Alt det hjemme hos mig – herunder mad og kage, men også alle mulige kreative indfald, som jeg både laver for min egen skyld men også for at hygge med børnene.
Et af de store kreative inputs er årets temafødselsdag for børnene. De har fødselsdag med en måneds mellemrum, så vi slår dem sammen og det ender ud i en temafest med masser af kreativitet og DIY’s.

 

Vis mig dine bedste DIY’s!

Det blogindlæg, som får allermest trafik på min blog er mine perlemønstre til bogstavkasser. Jeg har valgt at give mine børn lidt specielle navne, så derfor kan deres navn ikke fås på diverse børneting. Det blev der fundet en løsning for med de her terninger.

bianca

Perlemønstre til bogstavkasser

Jeg laver også andre kreative ting til hjemmet, herunder lyskæder til halloween og lyshuse i perler, men mere permanent er nok mine skabslåger til børnenes legeværelse.

bianca

De flotte og kreative skabslåger

Så er der selvfølgelig alt det kreative jeg laver til mine temafester. Vi har efterhånden været igennem lidt forskellige temaer, herunder Peter Plys, Honningbier, Alice i Eventyrland, Minnie og Mickey Mouse og sidste år var det Junglebogen, der kom på besøg. Børnene elsker det og familien synes det er sjovt at se, hvad jeg nu har fundet på.

bianca

 Borddækning til en fin temafest

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?

Jeg håber, at jeg gennem mine blogindlæg kan skabe inspiration til at tænke kreativt og gøre hverdagen lidt nemmere for børnefamilier, der gerne vil give lidt ekstra.
Min mad og bagning er nok det der fylder mest, men også her er det en fordel at kunne tænke kreativt. Her forsøger jeg at gøre det sunde til et nemt indslag i hverdagen, uden at det kræver flere timer i køkkenet.
På den kreative side vil jeg gerne vise, hvordan du nemt giver input til lidt kreativ hygge både med og uden børn og samtidig hjælpe med at skabe et festligt indslag til børnefødselsdagene.

 

Har du nogle DIY’s i støbeskeen, som vi kan glæde os til?

Årets temafest er på trapperne, så her vil komme masser af input, som jeg glæder mig til at dele med jer.

Hvor kan vi følge dig?

I finder mig her:

Pinterest: Home By Bianca

Instagram: biancasverden og diybybianca

Bloggen: Home by Bianca

***

Tusind tak til Bianca for at dele sine aller bedste DIY’s med os. Det gode er, at hun har mange flere på sin blog, så tag et smut forbi og se, hvad hun har at byde på!

Følg endelig med i næste onsdag, hvor du endnu engang er sikker på at blive inspireret, hvis du godt kan lide at gøre tingene selv. Vil du læse mere fra de foregående onsdage, så læs med her.

Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.