Rundskåren kjole i retrostof

Rundskåren kjole i retrostof

september 1, 2018 8 Af FruFrilda

Selvom der er flytterod på FruFrilda, skal I ikke snydes for en af mine seneste kjoler. Jeg har endnu engang syet mig en rundskåren kjole og denne gang er det i det skønneste stof med retroprint fra Vintage in my heart – min yndlingsnetbutik med lækre retrosager.

Jeg har før syet et par jerseykjoler i min eget design – og skulle du nu få trang til at sy en ligesådan, har jeg lavet en meget udførlig syvejledning lige her. Den er ikke spor svær at sy og hvis du laver én, ville jeg blive mægtig glad for at se den!

Rundskåren kjole

Jeg er blevet ret vild med at lave nederdele i sole – og allerhelst i en halv sol. Jeg synes stoffet falder så fint og som min gamle professorinde Ella Lund siger, så klæder en rundskåren kjole alle kvinder. Det skal jeg så ikke gøre mig klog på, men den klæder mig. Hvis jeg nu selv skal sige det.

Kjolen kan bruges til hverdag og til fest, kan man jo pynte med en fin cardigan og flotte sko. Men den er så fin bare i sig selv.

Jeg er en størrelse small og har brugt ca. 2,70 m stof.

rundskåren kjole

rundskåren kjole

rundskåren kjole

Halsen er syet med en halsbelægning, som jeg snart laver en syvejledning til. Jeg synes en belægning giver et rigtig fint resultat og en flot finish til sidst.

Jeg har en del kjoler syet op allerede, som jeg viser dig i løbet af september. Så hold øje med FruFrilda eller tilmeld dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.