Vis mig dine bedste DIY’s: Fantasifabrikken

Vis mig dine bedste DIY’s: Fantasifabrikken

september 5, 2018 0 Af FruFrilda

Idag er det onsdag og som sædvanlig, skal du præsenteres for én af de DIY – bloggere, som jeg selv har stor glæde af at følge. Idag er det faktisk ikke kun én – men hele to dejlige damer, der står bag én blog. De vil gerne give os lidt mere glimmer og mennesker, der gerne vil give hverdagen lidt mere glimmer, er værd at se lidt nærmere på! Tag godt imod Anne og Dorte, der er kvinderne bag Fantasifabrikken.

Hvad hedder Jeres blog?

Vores blog hedder FantasiFabrikken. Et navn der passer godt til, hvad I kan finde på bloggen. Her er det kun fantasien der sætter grænser.

Hvad blogger I om?

Bag FantasiFabrikken sidder vi 2 veninder, som har skabt vores helt eget univers med DIY projekter, kvalitetstid, lækre opskrifter, hverdagsglimt, vigtig venindetid og børnevenlige hyggestunder. Så det er faktisk alt mellem himmel og jord. Der er lidt for enhver smag. Dog er de fleste indlæg krydret med børnefingre og livsglæde.
Syntes du det hele virker lidt for “lutter-idyl-med-ekstra-glimmer”, er det helt bevidst. Vi forsøger at lade os inspirere af det positive i livet og ikke lade nullermændene overmande os.

Vis mig Jeres bedste DIY’s!

Vores hjemmelavede sengehest til den meget bilglade William er fortsat et kæmpe hit. Dette projekt kan alle være med på selv UDEN hjælp fra manden. Det er med til lige at give det sidste til Williams drengehjørne på deleværelset.

fantasifabrikken

Motoriske og sanseudfordrende lege er bare altid et hit og derfor er dette boldbassin oplagt fra de er helt små. Alt efter hvor stort bassinet laves, kan de store børn sagtens bruge det også. Det bliver gjort med stor nydelse og der samles bolde op en mas.

fantasifabrikken

Hæklepindende findes ofte frem på FantasiFabrikken. Det er en afslappende stund og børnene elsker, hvad der kommer ud i den anden ende. Vores opskrifter på Bamse, Kylling og Ælling er meget populære hos både børn og hæklere.

fantasifabrikken

Hvad får Jeres læsere ud at at besøge Jeres blog?

De får inspiration til hverdagen i form af nemme DIY’s, hvor alle kan være med. De fleste af dem endda med et par deltagende børn. Indlæggene er korte og præcise, så de er nemme at gå til.

Har I nogle DIY’s i støbeskeen, som vi kan glæde os til?

Lige pt. leger vi med lækkert læder og øver lidt teknikker. Så noget DIY i læder er under udarbejdelse. Derudover har vi været i gang med at presse blomsterminder, hvilket har været lidt længe undervejs. Men nu er der ved at være kommet noget godt ud af det. Så følg med på FantasiFabrikken.

Hvor kan vi følge Jer?

I kan finde os på Facebook, instagram og selvfølgelig på bloggen Fantasifabrikken.

***

Tusind tak til Anne og Dorte, som havde lyst til at putte lidt mere glimmer og DIY på FruFrilda! Det er skønt, at I vil dele Jeres kreative projekter med læserne her på bloggen.

I næste uge kommer der naturligvis endnu en skøn blogger og I kan godt begynde at glæde Jer!

Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.