Vis mig dine bedste DIY’s: Sara Bau

Vis mig dine bedste DIY’s: Sara Bau

september 12, 2018 0 Af FruFrilda

Jeg har glædet mig til idag, for jeg er så heldig at have Sara med i min lille DIY onsdagsserie. Sara er én af mine med – fynske – influencers, som også er ret skarp til det der med DIY. Sæt dig godt tilrette og bliv inspireret, for nu kommer der noget virkelig godt!

Hvad hedder din blog?

Min blog hedder Sara Bau, og jeg blogger på Sara Bau.

Hvad blogger du om?

Min blog er nok det, som man vil betegne som en livsstilsblog. Det er lidt et paraplybegreb, så for at sige det mere præcist. Så blogger jeg primært om fem emner: DIYs, rejser, opskrifter, bolig og personlige indlæg. Ved de mere personlige indlæg forsøger jeg at åbne op for de lidt sværere og ofte tabubelagte emner, som eksempelvis mit indlæg om kampen mod sclerose. Jeg synes, det er vigtigt også at skrive om de lidt sværere ting.

Vis mig dine bedste DIY’s!

Sara Bau DIY

Pegboard

Min absolut yndling DIY er vores pegboard. Jeg er SÅ glad for det, og jeg ville virkelig råde alle til at lave et. Det er dekorativt, og man har mulighed for nemt at omrokere. Jeg er typen, som godt kan blive lidt træt af at se på det samme, og hertil er pegboardet bare perfekt!

Man kan have det hængende SÅ mange steder eksempelvis:  i gangen, på børneværelset eller som os på kontoret. Det fungerer bare, og det er den DIY, som jeg er ultimativt gladest for.

sara bau DIY

Altankasser

Jeg ved godt, det snart er lidt off season, men jeg er også fantastisk glad for den løsning, som vi fik lavet med vores altankasser. Løsningen er simpel, billig og nem at gå til. Og løsningen passer bare helt perfekt på vores altan.

sara bau DIY

Pengegaveidé

Jeg kan uden tvivl se på min trafik, at mine læseres absolut yndlings indlæg er pengegaveidéerne. Jeg forstår det egentlig godt. Grunden til jeg startede på disse indlæg var, at jeg selv manglede noget inspiration til, hvordan man kunne give pengegaver på en lidt anderledes og sjov måde end ’blot’ en flad konvolut.

Jeg har 4 indlæg med pengegaveidéer, og jeg er i gang med at få bloggen opdateret med nogle flere gode pengegaveidéer.

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?

Jeg håber, de får en masse inspiration, hvad end det er til rejser, DIY’s, bolig eller opskrifter. Derudover får de min ærlige mening. Hvis jeg mener, at der er noget galt, så skriver jeg gerne om det. Jeg prøver mest muligt i dette sociale medie virvar at være så ærlig og troværdig mod mig selv som muligt, men stadig have en privat sfære. Jeg ønsker, at mine læsere skal kunne ’mærke’ – okay måske fornemme – mig ude bag skærmen.

Har du nogle DIY’s i støbeskeen, vi kan glæde os til?

Ja, det har man vel altid som DIY-entusiast. Jeg har blandt andet nogle DIYs, som er mere relateret til børneuniverset, da jeg har flere i min tætte omgangskreds, som venter sig. Derudover har jeg lige lavet et dekorativt og nemt ophæng til viskestykker, som jeg næsten lige har delt på bloggen.

Hvor kan vi følge dig?

I kan følge med flere steder: min Blog, Facebook, Instagram, Bloglovin’ og Pinterest.

Så tror jeg ikke, at jeg kan finde på flere SoMe-kanaler I kan følge mig på 😉

***

TUSIND tak Sara – du har simpelthen de fineste DIY’s og jeg er virkelig glad for, at du havde lyst til at vise mine læsere dine bud på, hvordan DIY’s også kan se ud.

Jeg er blevet så inspireret af Sara og jeg håber du sidder med samme oplevelse og kender du hende ikke, så er det på tide, du kommer til det!

Følg med næste onsdag, hvor der er endnu en virkelig sej DIY blogger på din skærm!


Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.