Vis mig dine bedste DIY’s: Fuldtidsmor

Vis mig dine bedste DIY’s: Fuldtidsmor

september 26, 2018 0 Af FruFrilda

Fuldtidsmor er den 11. seje DIY blogger, der gæster FruFrilda. Det er mega sejt, at så mange skønne gør-det-selv-bloggere, lægger vejen forbi. Jeg er oprigtigt imponeret og er selv blevet inspireret onsdag efter onsdag! Det håber jeg også du er.

Idag er ingen undtagelse og jeg vil nu give ordet videre til Tina fra Fuldtidsmor, som udover at være god til at give os tips og tricks udi DIY’s også er en dygtig og inspirerende blogger.

Hvad hedder din blog?

Min blog hedder Fuldtidsmor.dk

Hvad blogger du om?

På Fuldtidsmor.dk blogger jeg om de ting der rører sig i mit liv som mor, hustru og selvstændig. Det er en blanding af mine tanker, gode råd til andre, vejledninger og DIY’s, produktanmeldelser og en masse andet. Indholdet på min blog er meget afhængig af, hvor jeg er i mit liv, det er primært de ting, jeg selv kæmper med for tiden jeg blogger om.

Vis mig dine bedste DIY’s!

Mit allermest læste blogindlæg overhovedet, er min hækleopskrift på savlesmække. Det er den DIY jeg er stoltest af, fordi jeg ved, at den har hjulpet mange mødre eller bedstemødre med at lave savlesmække til nogle dejlige babyer i gennem de seneste år

fuldtidsmor

Et af mine andre rigtig populære indlæg, er mit indlæg om hæklede karklude. Det er en opskrift jeg selv bruger igen og igen. Den er hurtig og enkel, og her kan selv begyndere være med.

fuldtidsmor

Min nyeste DIY, og den sidste som jeg gerne vil dele med Jer her, er en jeg har lavet sammen med mine børn. Det er ikke svært eller kompliceret at lave projektet og det er med garanti et projekt, vi vil lave igen. Det er en aktivitet, hvor man kommer ud i naturen som familie for at finde materialer, og derefter farvelægger man og maler derhjemme. Efter projektet er færdigt, kan man lege med de ting, man har lavet og det er altså et projekt, der er mange timers underholdning i. Vi elskede at lave disse stenmonstre og pindemænd sammen som familie, og børnene leger stadig med dem.

Hvad får dine læsere ud af at besøge din blog?

Mine besøgende får et indblik i en hverdag hvor familie og kvalitetstid er højt prioriteret. I vores familie, gør vi meget ud af at indrette vores liv, så det bliver bedst muligt for vores børn lige der, hvor vi er nu. Vi har tidligere hjemmepasset børnene og nu er de startet i institutioner, dog stadig med korte dage og fridage efter behov. Det er vigtigt for os, at have friheden til at indrette vores hverdag på familiens præmisser og derfor har vi også valgt, at jeg arbejder hjemmefra, for at tage mig mere af børnene i hverdagen. Det fungerer super godt for os, og vi er endelig nået til et sted, hvor vi føler at vi har fundet den rette indretning af hverdagen.

På bloggen kan du læse mine ærlige tanker, jeg er ikke glad for at pakke tingene ind. Jeg skriver om de emner, der rører sig i vores familie og om de tanker, jeg har som mor. Jeg identificerer først og fremmest mig selv som mor og børnene fylder derfor rigtig meget hos mig og derfor også på bloggen.

Hvor kan vi følge dig?

bloggen, Facebook, Instagram og Pinterest.

***

Tusind tak til Tina! Jeg får helt lyst til at hækle noget mere, nu jeg ser Tinas fine karklude.

Det er den sidste DIY blogger for nu. Det betyder ikke, at det er slut med DIY bloggere, men du vil ikke få et DIY indlæg hver uge. Når der kommer en spændende blogger forbi, laver jeg stadig onsdagsindlæg, bare lidt sjældnere end hidtil.

Vil du se flere indlæg af samme skuffe, kan du se med her.

Har du en blog med fine og brugbare DIY’s og vil du være med? Så skriv mig en mail på frufrildadk@gmail.com. Og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.