Rundskåren jerseykjole med sjalskrave vol. 2

Rundskåren jerseykjole med sjalskrave vol. 2

september 29, 2018 1 Af FruFrilda

Nu er det blevet tid til at vise dig min seneste kjolekreation. Jeg er ret vild med det her mønster, så jeg blev nødt til at sy en kjole magen til denne her. Kjolen er blanding af en rundskåren nederdel og et forstykke med sjalskrave.

Hvordan laver du en rundskåren nederdel med sjalskrave?

Du kan se med her, hvis du gerne vil vide, hvordan du laver en halv sol, som er den nederdel, jeg oftest syr. På denne kjole har jeg valgt, at nederdelen skal skære helt oppe under brystet. Det giver en lidt anden effekt, end hvis den skærer i taljen, som f.eks. på denne her. Jeg kan godt lide begge dele, men hvis du har en topmave, du ikke synes er særlig flatterende, kan du med fordel lade nederdel skære under brystet.

Overdelen er et mønster fra Ma-Git Design, du kan tilkøbe sjalskraven til deres kjole basismønster. Faktisk stammer stort set alle mine jerseykjoler fra Ma-Git Designs basismønster – bare med en del rettelser, så den passer lige præcis på mig. Jeg er ikke helt tilfreds med nakken. Den flagrer lidt og jeg har endnu ikke helt fundet ud af, hvordan jeg retter den til.

Stoffet er fra Stof og Stil.

Sådan ser den ud

Her får du lidt stemningsbilleder, fra da der stadig var lidt varmt i haven.

sjalskrave

sjalskrave

sjalskrave

sjalskrave

Vil du se flere kjoler, kan du se med her.

Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.