Kjole med 70’er krave

Kjole med 70’er krave

november 17, 2018 2 Af FruFrilda

Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Ma-Git Design*. Indeholder reklamelinks markeret med *

Jeg har travlt med min skole i øjeblikket, så min syning bliver en halv time her og der, når jeg har brug for læsepauser, maden er i ovnen, far putter babyen og i den dur.

Der sker mange ting bag kulissen på FruFrilda. Én af de rigtig gode nyheder er, at jeg har startet et samarbejde med Ma-Git Design.* Ma-Git Design er en online shop, hvor du finder stof og håndtegnede symønstre. Jeg er aldrig før stødt på håndtegnede mønstre, men det fungerer fuldstændig ligeså godt som alle andre mønstre. Udover egne mønstre, finder du også god service og flotte metervarer. Jeg er ret kræsen med, hvem jeg samarbejder med og det er vigtigt for mig, at jeg kan anbefale mine samarbejdspartnere til andre og at jeg ved, at virksomheden er værd at handle med. Derfor samarbejder jeg med Ma-Git Design – fordi du roligt kan handle dér. Så fik vi det på plads.

Lad os komme til sagen!

Kjole med 70’er krave

70'er krave

Jeg har faktisk før prøvet kræfter med en krave. Jeg var højgravid og ville sy en ammekjole med krave. Det gik af helvede til og jeg blev faktisk så sur at jeg råbte af symaskinen og smed projektet i skraldespanden. Jeg tror faktisk også, at jeg tudede af raseri. Nå, men jeg var jo som sagt højgravid og lur mig, om ikke hormonerne spillede mig et lille puds, for jeg kan ikke huske, at jeg hverken før eller side har været så sur på et syprojekt.

Derfor var det også en lille smule nervepirrende at sy denne 70′ er krave, men heldigvis fulgte en rigtig fin vejledning med, så det var ikke spor svært. Skulle du nu få lyst til at sy en magen til så læs hvad der står i vejledningen og lad være med at sy foran og tro du ved, hvordan den skal syes. Jeg har formået to (TO!!) gange at sy belægingen på HELE vejen rundt, før jeg kom i tanke om, at kraven skulle ligge mellem belægning og yderstof. Man kan åbenbart ikke vinde hver gang.

Da jeg først fattede det, var 70’er kraven faktisk mega nem at sy.

Som du kan se på billederne, har jeg igen lavet en rundskåren nederdel. Jeg har lavet den lidt kortere, end jeg plejer og det synes jeg egentlig er rigtig pænt. Hvis du gerne vil vide, hvordan du syr en kjole med rundskåren nederdel, kan du se med her.

70'er krave

70'er krave

70'er krave

Vil du selv igang? Så kan du købe Ma-Git Design basismønster her* og 70’er kraven her*. Stoffet kan du finde lige her*.

Rigtig god fornøjelse og husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.