Karlas kjole

Karlas kjole

januar 20, 2019 6 Af FruFrilda

Det er tid at vise dig mit sidste nye projekt. Karlas kjole røg af strikkepindene forleden og jeg er blevet så glad for resultatet – og det er min datter også.

Der har ellers været ganske stille de sidste uger – og det med god grund. Jeg sidder – som alle andre universitetsstuderende – med eksamener, der fylder alt. Så selvom jeg sidder foran mit computer det meste af dagen, er det altså ikke for at fyre op for lækre blogindlæg. Det er for at læse korrektur, søge efter artikler og tjekke layout.

Derfor er det mest strik, jeg gør i i øjeblikket. Det er nemt at strikke et kvarter hist og her. Det synes jeg ikke helt det er på samme måde med syning – der skal have gang i nogle flere ting og det er ikke lige så praktisk tilgængeligt som strikketøjet.

Karlas kjole

Denne gang blev det til en kjole til min datter. Efter hun lærte at gå for efterhånden mange måneder siden, synes hun det er fint at få kjole på. Hun kan godt lide at dreje rundt – især hvis der er lidt swing i kjolen. Derfor gik jeg på jagt efter en kjole med swing i skørtet og fandt Karlas kjole fra Petiteknit. Den er blevet mega fin og var super nem at strikke! Garnet er fra Fairwool og er en blanding mellem bomuld og uld og du finder det lige her.

karlas kjole karlas kjole

Både Petiteknit og Fairwool har nogle ret skønne opskrifter, som jeg synes du skal lure lidt på. Jeg synes det er vigtigt, at vi støtter de små strikdesignere, som bruger så uendelig meget tid på at udregne en opskrift i flere størrelser. Det tager virkelig lang tid og er et stort arbejde, at vi andre kan få glæde af en opskrift til sølle 40 kr.

Garnet var forresten nogle rester, jeg havde liggende. Jeg skal jo tømme lidt ud af mit garnlager, som jeg skrev om her. Det går indtil videre godt – jeg er trods alt nået over halvvejs i måneden uden at købe hverken stof eller garn. Selvom jeg har haft lyst.

Næste projekt er allerede slået på pindene – men det må du vente lidt med at se.

Husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.