Bolsjegenser

Bolsjegenser

februar 24, 2019 0 Af FruFrilda

Kender du Knitte Ditte? Hun har udviklet den fineste opskrift på en Bolsjegenser og jeg er helt fuldstændig forgabt i den. Jeg vil i dette indlæg vise dig min udgave af en bolsjegenser og fortælle dig lidt om, hvorfor her i grunden er lidt stille i øjeblikket.

Der kom noget i vejen

Siden december har jeg arbejdet på højtryk. Ikke bare sådan almindelig travlhed, men sådan for alvor sved på panden. Sådan lige før overblikket røg sig en tur i svinget. Jeg har nemlig, ved siden af mit studie, skrevet og afleveret en protokol, som gerne skulle munde ud i en PhD stilling efter sommerferien. Hvis jeg er heldig. Og jeg må bare sige, at jeg ikke vil anbefale N O G E N at skrive protokol, ved siden af eksamensopgaver og opstart på speciale. Det er simpelthen en virkelig dårlig idé. Nuvel, nu er protokollen færdig efter massiv hjælp fra hele tre vejledere og der er kun tilbage at krydse fingre for, at den bliver godkendt i første hug.

I perioder hvor jeg har mere end almindelig travlt, bliver jeg nødt til at arbejde om aftenen. Jeg vælger at hente min datter tidligt næsten hver dag, hvilket betyder, at jeg må arbejde lidt ekstra om aftenen. I de perioder sætter jeg ekstra meget pris på, at vælge nogle aftener ud, hvor jeg strikker. Når jeg strikker falder alt til ro og det er skide smart lige inden man skal sove.

Bolsjegenser

Den sidste måneds tid har jeg arbejdet på at få min version af en bolsjegenser færdig og det har været en lille smule spændende. Hvis du læste med her, ville du vide, at jeg forsøger at få bugt med mine garnrester. Så min bolsjegenser indeholder altså alt godt fra garnkurven og det meste af det, kan jeg ikke huske hvor er fra. Men jeg er rigtig glad for resultatet!

Bolsjegenseren har de fineste pufærmer, med trekvart ærmer og en fin længde. Hverken for kort eller for lang.

bolsjegenser bolsjegenser bolsjegenser

Den er blevet ualmindelig skøn! Hvis jeg selv skal sige det. Opskriften koster kun 37,50 og du finder den lige her. Opskriften er nem at følge og den strikkes på pind 5,5 og 6. Det betyder, at det ikke tager en krig at strikke og det er altså ret skønt. Hvis du følger Ditte på Instagram finder du ud af, at hun er i gang med at udvikle flere opskrifter. Jeg venter i spænding på, at kunne strikke flere af hendes designs!

Det er ikke ret ofte, at jeg finder en strikdesigner, som jeg synes falder 100% i min stil, men det tror jeg, at jeg har fundet her.

Jeg har valgt at slå masker op til endnu en bolsjegenser og det er faktisk mere spændende, for når jeg nu insisterer på at rydde ud i mit garnlager, ved jeg ikke, om jeg har garn nok. Det må tiden vise.

Husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.