Sommergul kjole med retroblomster

Sommergul kjole med retroblomster

maj 31, 2019 4 Af FruFrilda

/Indeholder reklamelinks/

Jeg har ventet i mange uger på denne sommergule kjole med retroblomster. Jeg ville gerne sidde foran min symaskine meget mere, end jeg gør, men de sidste mange måneder har været fyldt med speciale – og protokolskrivning. Mit speciale blev afleveret igår formiddags og protokollen er blevet godkendt. Nu kan jeg slappe af nogle dage, inden jeg starter på at læse op til eksamen.

Sommergul kjole med retroblomster

Stoffet, som har ligget alt for længe på mit sybord, er fra stofforretningen Juels.dk. Jeg er ikke betalt for det, jeg nu skriver – men jeg tror, det er den eneste stofbiks i Danmark med så mange fine retroprint! Kvaliteten af stoffet er god og der er hurtig forsendelse. Derudover har jeg lagt mærke til, at Juels.dk samarbejder med min all-time-favourite stofbutik Vintage in my heart, som jo er en svensk webbutik. Men kan jeg støtte en dansk lille virksomhed, vil jeg selvfølgelig hellere det. Så…Juels.dk er altså et kig værd, hvis du er til retroprint i kvalitet.

Kjolen med de fine retroblomster er syet ud fra mit eget mønster. Hvis du er nysgerrig på en syvejledning på en jersykjole med halv sol – kan du læse med her. Kraven kan du finde på et tilsvarende mønster her.

retroblomster

Kraven ser ud til at være skæv på billedet…det er den ikke i virkeligheden:)

retroblomster

retroblomster

Jeg er virkelig glad for den her kjole og jeg tror, at jeg vil tage den på, når jeg skal til min afsluttende eksamen. Bare fordi jeg kan.

Husk at du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev lige her.

Følg mig gerne på InstagramFacebook, Pinterest eller Bloglovin.